Aktualności dzielnicy

2019.10.21

Kolacja Szefów Kuchni

Celem akcji jest integracja trójmiejskich szefów kuchni, promocja lokalnej gastronomii oraz pomoc potrzebującym. Autorskie, 7-daniowe menu zostanie przygotowane przez zespół dziesięciu kuchmistrzów. Gotować będą Szefowie w składzie: Philippe Abraham, Rafał Wałęsa, Jacek Koprowski, Marcin Popielarz, Damian Mazurowski, Paweł Wątor, Przemek Woźny, Paweł Stawicki, Tomasz Koprawski i Slawomir Hahn oraz zaproszeni goście: Sylwester Lis - szef kuchni w Bukovina Resort w Bukowinie Tatrzańskiej oraz Patryk Szczepański - trójmiejski cukiernik i właściciel firmy szkoleniowo doradczej Pure Sugar.
Bilety będą dostępne w restauracjach: Petit Paris, Restauracja FINO, Biały Królik Restaurant, Restauracja Kubicki, ELIKSIR. Rezerwacji można dokonać także poprzez kontakt na adres:  sercedogarow@gmail.com.
Cena wynosi 280zł za osobę.

Partnerzy strony